Čovjek iz sela u BiH sprijateljio se s medvjedom (Video)

Ipak, postoji doza opreza i kod mede i kod Pave. medo se svako malo diže na dvije noge, osvrće oko sebe, pa odskakuće, a Pavo ga uporno poziva da ruča
u selu kod varesa covjek se sprijateljio sa medvjedom hrani ga
Medvjed redovno dolazi na obrok kod domaćina Pave (Foto: Screenshot/Facebook)

Jedan se čovjek iz sela kod Vareša sprijateljio s divljom životinjom koju očito redovito hrani.

“Ma jedi ba, ne boj se. Ma ne boj se, medo moj, neće tebe tvoj Pavo dirat ba, samo ručaj, ajde ruča moj medo, ajde…”, ovim riječima počinje video objavljen na Facebook stranici portala Crna hronika. Ne zna se kada je sniman, ali po okolini koju vidimo, reklo bi se da je negdje rano proljetos, prenosi Agroklub.

U opisu ovog snimka tek piše da se medvjed udomaćio u selu Mir i Stupni Do nadomak Vareša.

Ne znamo ni koji se to Pavo ovako sprijateljio s divljom životinjom koja je očito navikla doći iz šume na obrok kojega mu on donosi. Možda čak nije ni jako gladan jer ga ovaj čovjek nutka koreći ga, skoro pa kao malo dijete.

Ipak, postoji doza opreza i kod mede i kod Pave. Medo se svako malo diže na dvije noge, osvrće oko sebe, pa odskakuće, a Pavo mu kaže: “Ma ne boj se bolan, nemoj ti mene dirat, neću ni ja tebe, ne boj se, ajde ručaj, ajde.”

Saznali smo i od čega se sastoji medin ručak, a zaključak ovog dobrog čovjeka je vjerojatno sve nasmijao:

“Na kraju smo s kukuruzom, al, pojačat ćemo se, ako Bog da. Sutra nam je penzija, ako Bog da, ne boj se, odi vamo, dođi…”, poziva ga na što medo otrči u šumu.

Kako je izgledao ovaj susret, pogledajte u videu.(tl)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *