Članovi UG “Kreka” održali sastanak “s nogu” (Foto)

0
279

U povodu skorašnjeg završetka gradnje zgrade “Partizana” članovi UO Udruženja građana “Kreka” održali su radni sastanak, ali silom prilika – s'nogu!

Naime, radnici RTV Slon, koji u BKC-u imaju studijske prostorije, zaključali su ulazna vrata, a kako na drugom spratu prostorije imaju i Krečani, oni nisu mogli ući i održati sastanak.

Uzalud je radnik BKC-a obilazio ulaze i dovikivao da se otključaju ulazna vrata, ali nikoga ga, valjda, nije čuo.

To nije omelo članove UO UG “Kreka” da održe sastanak na otvorenom, naravno na distanci.

Uglavnom, kako je izložio predsjednik UO, Derviš Čičko, bilo je riječi o namjeri da se svečanost otvaranja zgrade “Partizan” u krečanskim kolonama organizuje u saradnji sa Gradskom upravom, te da ovaj događaj bude popraćen kvalitetnim programom i različitim sadržajima.

S tim u vezi, delegacija Udruženja “Kreka” namjerava zatražiti prijem u kabinetu gradonačelnika Tuzle, kako bi izložili svoje ideje o programu otvaranja “Partizana”, a s druge strane, žele da “oslušnu” i namjere Gradske uprave o organizaciji istog događaja.

U toku su završni radovi na zgradi “Partizana”, tako da bi zvanično “presijecanje vrpce” moglo uslijediti neposredno pred lokalne izbore, saznaje portal TuzlaLIVE.ba. (tl – Foto: Miro Petrović)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here