Članovi STK “Kreka” okitili se medaljama, Đulović najuspješnija (Foto)

Najuspješnija je bila Nađa Đulović, koja je osvojila tri medalje od kojih po jednu zlatnu, srebrenu i bronzanu

0
532

U organizaciji STK “Lukavac” u subotu je u dvorani “Stens” u Tuzli održano Državno prvenstvo za mlađe kadete i kadetkinje u stonom tenisu, na kojem je nastupilo pet takmičara STK “Kreka” i skoro svi su se okitili medaljama.

Najuspješnija je bila Nađa Đulović, koja je osvojila zlatnu medalju u pojedinačnoj kategoriji, srebrnu medalju u “miksu” s klupskim suigračem Adijem Muratovićem i bronzanu medalju u ženskom dublu s Lanom Lovrić iz STK “Kreka”.

Adi Muratović završio je takmičenje s tri medalje: zlatom u dublu s klupskim kolegom Amarom Jaganjacem, srebrom u “miksu” s Nađom Đulović i bronzom u pojedinačnoj kategoriji.

Amar Jaganjac je osvojio dvije medalje – zlatnu u dublu s Muratovićem i bronzanu u muško/ženskom dublu s Lanom Lovrić iz istog kluba.

Lana Lovrić je osvojila dvije bronze, obje u dublu sa suigačicom Đulović i aganjcem.

Naposljetku, Tajra Redžepagić je pokazala odličnu igru, ali joj je nedostajalo malo sportske sreće da se domogne odličja.

Navedeni rezultati pokazuju odličan rad cijelog kolektiva STK “Kreka” Tuzla, zbog čega priznanja zaslužuju treneri Goran Rajčić, te Emir Gutić i Bruno Marinić, saopćeno je iz STK “Kreka”. (Foto: STK “Kreka”)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here