Čitaoci pohvaljuju: Radnici “Komunalca” očistili ruglo kod Pošte u Kreki (Foto)

Kritika je poželjna, ako je objektivna, ali i pohvala kada kritika urodi plodom.

Jučer smo objavili snimke napuštenog objekta u Kreki, u blizini Pošte, koji je postao deponija smeća i ruglo ovog dijela grada. P(r)ozvali smo, uime građana Kreke, gradske inspektore kako bi se ovaj svojevrsni smetljarnik, udaljen tek desetak metara od izvora pitke vode, očistio.

Uspjelo je. Otpad j danas oko 12 sati odvučen, objekat i ulica oprana. Hvala za pomoć. Sada je do građana. Nadam se da će vlasti ukloniti bespravno izgrađen objekat. Hvala još jednom. Lijep pozdrav – napisao je naš čitalac i saradnik Fahrudin Rudi Muminović, koji je jučer o ovome obavijesti gradonačelnika, Gradsku upravu, inspekcijske službe.

Pa eto, da pohvalimo i radnike “Komunalca” i nalogodavca posla čišćenja. Na brzoj reakciji na poziv savjesnih građana i uklanjanja rugla i starom naselju Kreka. (tl – Foto: Fahrudin Rudi Muminović)

Podijeli

One comment

  1. Jadan je ovaj narod kada zahvaljuje onima koje je birao i koje plaća za ono što su morali sami uraditi. Ovo je i dalje ruglo koje ista ta administracija mora porušiti jer je ruglo i nelegalno je izgrađeno.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *