Čičko: Tuzlu želim učiniti ljepšom, boljom i prosperitetnijom za sve građane (Foto)

Vehid Šehić, Jelena Tanasković-Mićanović, Ermin Mustačević i Danijel Stjepanović bili su vrlo prijazni i ljubazni domaćini u FGT-u

1
233

Ugodna posjeta Derviša Čička, kandidata za Gradonačelnika Tuzle, “istomišljenicima” u Forumu građana Tuzla i još ugodniji razgovor o našem lijepom Gradu, i kako da bude još ljepši za sve njegove građane.

 Vehid Šehić, Jelena Tanasković-Mićanović, Ermin Mustačević i Danijel Stjepanović bili su vrlo prijazni i ljubazni domaćini u FGT-u.

Čičko je iznio svoj izborni program i planove za realizaciju. Kandidat s iskustvom dugogodišnjeg rada u relnom sektoru, iznio je niz zanimljivih ideja, dodavši da s ekipom probranih i uglednih saradnika može Tuzlu učiniti boljom, ljepšom i prosperitnijom za sve njene građane, pogotovo mlade.

I ne mora se niti reći da Forum građana – organizacija zavidnog ugleda “kroz građanski aktivizam radi na izgradnji mira, razumijevanja, povjerenja i odgovornosti u cilju izgradnje demokratskog i humanijeg društva građana, uz obezbjeđenje punih ljudskih prava i dostojanstvenog života”. (RI – Foto: darko Zabuš)

1 komentar

  1. Zbog velike razlike u materijalnim i političkim resursima u predizbornoj kampanji, izborna borba ovog kandidata za gradonačelnika sa postojećim će biti borba Davida i Golijata.Kako probuditi svijest nas građana da je krajnje vrijeme za izbor gradonačelnika koji nije namještenik prethodnog ili njegove političke partije, koji su od Tuzle stvorili svoju monarhiju i vladaju gotovo 25.godina.Promjene su dobro došle zbog šanse da se u ovom gradu stvore bolji uslovi u mnogim aspektima.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here