Centralno grijanje Tuzla: Redukovana isporuka toplotne energije

2
195
redukovana isporuka toplotna energija grijanje tuzla
Redokuvana isporuka je na snazi u istočnom i centralnom dijelu grada (Foto: Ilustracija)

Redukovana isporuka toplotne energije iz Termoelektrane Tuzla ima za posljedicu smanjen kvalitet zagrijavanja stambenih i poslovnih prostora u istočnom dijelu grada, dok je tokom večeri i u jutarnjim satima smanjen kvalitet zagrijavanja stambenih i poslovnih prostora i u centralnom dijelu grada, navode iz Centralnog grijanja Tuzla.

S tim u vezi, Centralno grijanje d.d. Tuzla obavještava tarifne korisnike da će se, zbog smanjenog kvaliteta zagrijavanja stambenih i poslovnih prostora, izvršiti umanjenje računa tarifnim korisnicima za mjesec novembar 2021. godine.

2 Komentari

  1. Ne vrijedjajte nam inteligenciju ili narodski ne pravite nas budalama.Na Stupinama sinoc u 20 casova 30,4 stepena dolazna cijev jutros u 6 sati 28 stepeni.,gdje izmisliste taj termin “redukovano” za grijanje jeli to alibi da se ipak nešto i za to naplati.

  2. “Redukovana isporuka toplotne energije” i “smanjen kvalitet zagrijavanja stambenih prostora” apsolutno ne odgovara stvarnom stanju u stanovima istočnog dijela grada jer su već 4 dana radijatori LEDENI i već prijete ozbiljne posljedice po zdravlje ljudi, a pogotovo već bolesnih, starih i djece. I kao da se radi o nekoj prirodnoj nepogodi, niko ne reaguje, niko nije nadležan niti odgovoran…

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here