Bulić: Ciljeve kluba ćemo već od sutra početi ostvarivati!

Mislim da smo se svi pomalo zaželjeli rukometa, momci će se sigurno pokazati u najboljem svjetlu i vjerujem da ćemo krenuti pobjedom i početi otvarati put za realizaciju naših ciljeva, kazao je Mirza Bulić. 

0
111
Mirza Bulić Žabac: Sve je spremno za početak ostvarivanja klupski ciljeva (Foto: Darko Zabuš)

Rukometaši tuzlanske Slobode u subotu u Mejdanu dočekuju ekipu Bosne Ekoenergija iz Visokog, trenutnog lidera prvenstva.

Tim povodom na konferenciji za novinare sportski direktor Mirza Bulić kazao je kako su jasni ciljevi kluba u ovoj sezoni.

Bulić se najprije osvrnuo na protekli period od 45 dana, koliko je trajala priprema tima, istakavši da je Uprava kluba uradila sve da obezbijedi što je moguće bolje uslove za rad cjelokupne ekipe kako bi početak prvenstva počeo u najboljem mogućem redu.

„Već smo se odredili prema ciljevima našeg kluba. Nadam se da ćemo ih već od sutra početi ostvarivati. Počinje borba za bodove u prvenstvu. Ovom prilikom želim da pozovem sve navijače da sutra dođu u Mejdan, da prisustvuju našoj prvoj domaćoj utakmici protiv ekipe Bosne iz Visokog. Mislim da smo se svi pomalo zaželjeli rukometa, momci će se sigurno pokazati u najboljem svjetlu i vjerujem da ćemo krenuti pobjedom i početi otvarati put za realizaciju naših ciljeva“, kazao je Mirza Bulić.

Utakmica Sloboda – Bosna Ekoenergija igra se u subotu u Mejdanu s početkom u 19 sati. (tl)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here