Brčko: U Savi pronađeno tijelo muškarca

Odmah nakon zaprimljene prijave policijski službenici su izašli na lice mjesta i preduzimaju sve mjere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti vezanih za navedeni slučaj
u rijeci savi u brckom pronadjeno bezivotno tijelo muskarca
Tijelo je pronađeno u mjestu Gredice (Foto: Arhiva)

Policiji Brčko distrikta BiH je dana 17.05.2024. godine u 08.07 sati prijavljeno da je uočeno beživotno tijelo u rijeci Savi kod šljunkare u mjestu Gredice.

Odmah nakon zaprimljene prijave policijski službenici su izašli na lice mjesta i preduzimaju sve mjere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti vezanih za navedeni slučaj. Za sada možemo saopštiti da je riječ o nepoznatom muškom beživotnom tijelu, koje je izvađeno iz rijeke Save, te je preveženo u gradsku mrtvačnicu, piše N1.

Policija u vrijeme zaprimanja ove prijave u skorije vrijeme nema prijavu nestanka lica na području Brčko distrikta BiH, te će preduzimati dalje mjere i radnje na identifikaciji NN beživotnog tijela.

O navedenom je upoznat tužilac Tužilaštva Brčko distrikta BiH po čijoj naredbi će biti izvršena obdukcija, te ćemo po okončanju svih istražnih radnji saopštiti više detalja, saopćeno je iz brčanske policije. (tl)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *