Brčko: Gradonačelnik primio delegaciju RK Jedinstvo 2015

Gradonačelnik Brčkog Esed Kadrić organizirao je u petak u Gradskoj vijećnici prijem za rukovodstvo i igrače Rukometnog kluba Jedinstvo 2015.

Gradonačelnik je ovom prilikom mladim sportistima iz RK Jedinstvo 2015. čestitao nedavne uspjehe ističući kako je za svaku pohvalu što su svojom predanošću, radom i sportskim duhom uspjeli za vrlo kratko vrijeme da ostvare značajne rezultate.

“Čestitam vam osvojeno prvo mjesto Prve M:tel lige RS i priliku koju ste dobili da zaigrate u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Time biste postali peti klub iz Brčkog koji je premijerligaš, a biti dio ovakvog elitnog državnog natjecanja je za primjer i veliki je uspjeh, kako za vas igrače, tako i za našu lokalnu zajednicu”, poručio je gradonačelnik Kadrić.

Na prijemu je bilo riječi i o problemima u radu s kojima se klub susreće, ali i talentiranim pojedincima te generaciji momaka koji su “rasli” u ovom klubu i na pragu su seniorske reprezentacije BiH.

Rukovodstvo kluba je gradonačelniku Kadriću iznijelo i planove za narednu natjecateljsku sezonu kao i uvjete u kojima treniraju, priopćeno je iz Ureda za informiranje gradonačelnika Brčkog.

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *