Branko Bogunović Pif s instrumentalom “Jesen stiže, dunjo moja” (Video)

Popularnu i često izvođenu pjesmu autora Ištvana Bogdana, Branko Bogunović Pif donosi nam u jedinstvenoj obradi akustične gitare

0
292
Branko Bogunović Pif (Foto: Hit Podukcija)

Poznati muzičar Branko Bogunović Pif u jesen nas uvodi novom skladbom, instrumentalom simboličnog naziva ‘Jesen stiže, dunjo moja’.

Istoimenu pjesmu autora Ištvana Bogdana, široj publici poznatiju u izvedbama velikih glazbenih imena, Branko Bogunović Pif donosi nam u jedinstvenoj obradi akustične gitare.

Poznato je kako u svojoj glazbi vješto koristi brojne stilove kao što su rock, blues, fusion, finger picking, tapping, pa je tako i ovo djelo učinio drugačijim, na svoj prepoznatljivi način, posebnijim.

‘Pjesma je vrlo zahvalna za ovu vrstu finger picking sviranja na gitari, a i savršeno se uklapa u nadolazeće godišnje doba. Pjesmu ‘Jesen stiže, dunjo moja’, koju je napisao Ištvan Bogdan, do sada još nitko nije aranžirao na ovaj način, iako je izvođena do sad puno puta, pa sam samim time još više uživao radeći na njoj, rekao je Branko Bogunović Pif.

Za pjesmu ‘Jesen stiže, dunjo moja’, koju izvodi solo na gitari, urađen je i video spot, a sve je snimljeno u parku Green Golda u režiji vrijednog tima Hit produkcije.

Ovaj vrsni glazbenik, više je puta nagrađivan kao najbolji gitarist, bavi se ilustracijom i karikaturom, a do sada je imao više od trideset jedinstvenih samostalnih izložbi sa koncertom u Hrvatskoj i Sloveniji.

Pif je u svojoj bogatoj karijeri sudjelovao u snimanju čak četiristo albuma različitih izvođača, a osim što je bio stalni član Plave trave zaborava, Animatora, Drugog načina, istaknuo se i kao producent te aranžer u legendarnom ITD bandu, Animatorima, Gazdama i brojnim drugima.

Iza njega su i dva solo studijska albuma instrumentalne glazbe ‘Break a string’ i ‘Second circle’, a kako zvuči glazbena priča ‘Jesen stiže, dunjo moja’ u aranžmanu vrhunskog gitariste i umjetnika Branka Bogunovića Pifa, biti će najbolje da poslušate sami. (Video: Hit Produkcija, Foto: Hit Produkcija)


Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here