Bivši Maradonin doktor: Sve govori da je neka vrsta samoubistva

0
271

Alfredo Cahe, doktor koji je od 1977. godine do 2007. vodio brigu o zdravlju Diega Armanda Maradone, iznio je šokantne tvrdnje.

Bivši Maradonin doktor: Ovo nije klasičan srčani udar, sve govori da je neka vrsta samoubistva

Alfredo Cahe, doktor koji je od 1977. godine do 2007. vodio brigu o zdravlju Diega Armanda Maradone, iznio je šokantne tvrdnje.

Maradona umro je 25. novembra u svojoj kući u Argentini, međutim to je još uvijek jedna od glavnih tema u medijima u cijelom svijetu.

Pao je u depresiju nakon nakon operacije. Prestao je jesti i uzimati lijekove”, rekao je Cahe za Argentinske medije, a zatim je otkrio:

“Veronica Ojeda, s kojom ima dijete, rekla mi je zabrinuta za Diega koji više ne želi živjeti. Rekao joj je da je napravio sve što je mogao i da nema volje više”.

Potom je sve šokirao kada je rekao da mu sve liči na samoubistvo.

“Ovo nije klasičan srčani udar. Sve govori da je ovo neka vrsta samoubistva”, rekao je doktor koji je 30 godina vodio brigu o zdravlju legendarnog Argentinca, a zatim je potvrdio da je Maradona već ranije pokušao izvršiti samoubistvo:

“Dogodilo se to na Kubi, kad se autom zaletio u autobus, ali je imao sreće. Rano su ga pustili na kućno liječenje. Nisu se bavili s njim kako treba”. (sc)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here