BH Telecom nakon nestanka struje: Ključne usluge funkcionišu bez značajnijih smetnji!

Pouzdanost i kontinuitet naše usluge nam je prioritet i adekvatnu pripremljenost i kvalitetan odgovor sistemi BH Telecoma su demonstrirali i u ovoj kriznoj situaciji, koju, posebno u razmjerama u kojima se desila, niko nije mogao predvidjeti, kažu u BH Telekomu
BH Telecom: Ključne usluge funkcionišu bez značajnijih smetnji

(Nakon nestanka struje došlo je do poremećaja i u funkcionisanju mobilne telefonije – Foto: BH Telecom)

Obavještavamo korisnike usluga BH Telecoma da, uprkos padu elektroenergetske mreže na području šireg regiona, usluge telekomunikacija funkcionišu bez značajnijih smetnji.

“Ističemo da ključne platforme i sistemi BH Telecoma nesmetano rade, ali se kontinuirano prati situacija i poduzimaju sve neophodne aktivnosti kako bi sve ustanove od javnog značaja i poslovni korisnici imali osigurano uredno korištenje telekomunikacijskih usluga. Također obavještavamo korisnike da naš sistem omogućava nesmetano funkcionisanje u najvećem dijelu i bankarskog sistema, te korištenje bankomata.

Pouzdanost i kontinuitet naše usluge nam je prioritet i adekvatnu pripremljenost i kvalitetan odgovor sistemi BH Telecoma su demonstrirali i u ovoj kriznoj situaciji, koju, posebno u razmjerama u kojima se desila, niko nije mogao predvidjeti.

U narednom periodu ćemo pratiti stanje i izvještavati korisnike o stanju telekomunikacijskog saobraćaja u mreži BH Telecoma.

Zahvaljujemo se korisnicima na strpljenju”, naveli su iz BH Telecoma. (t)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *