Begović digao prašinu: Kritikovao Vicu, Misketa, Peteva…

Napisao je: "Umjesto da budemo nogometni tim koji ujedinjuje državu, postali smo eBay stranica za punjenje džepova kriminalaca. Eto vam..."

1
126
asmir begovic
Asmir Begović kritikovao čelnike NS BiH i reprezentacije (Foto: Arhiva)

Bivši golman reprezentacije BiH Asmir Begović večeras je uputio žestoke kritike na račun čelnika Nogometnog saveza BiH rekavši kako naš nacionalni tim vode “kriminalci”.

Begović je tokom večerašnje utakmice između naše reprezentacije i Kuvajta bio vrlo aktivan na Twitteru, a nakon što je prvobitno imao interakciju sa bivšim kapitenom Zmajeva Sergejom Barbarezom, napisao je objavu koja je odmah privukla veliku pažnju javnosti.

On se nadovezao na objavu u kojoj je tema bila prazan stadion Bilino Polje u Zenici, nakon čega je uputio vjerovanto i najoštriju poruku prema čelnicima NS BiH posljednjih desetak godina…

“Predvođeni kriminalcima: Vico, Miske, Petev, grupa menadžera… Umjesto da budemo nogometni tim koji ujedinjuje državu, postali smo eBay stranica za punjenje džepova kriminalaca. Eto vam…”, napisao je nekadašnji golman Zmajeva.

Objave Begovića na Twitteru
Objave Begovića na Twitteru

Begović je tako naveo predsjednika Nogometnog saveza BiH Vicu Zeljkovića, selektora Zmajeva Ivayla Peteva te bivšeg reprezentativca Zvjezdana Misimovića kao glavne krivce za nezainteresovanost bh. navijača za današnji meč protiv Kuvajta, piše Klix.ba

Nema sumnje da će ova objava Begovića podići puno prašine u bh. javnosti, ne treba sumnjati da će i “kriminalci” uzvratiti.

1 komentar

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here