Barbarez: Ne želim da se moje ime više povezuje sa NSBiH

0
432
Barbarez: Ljudi u NS BiH su neozbiljni (Foto: Instagram)

Nakon današnje sjednice Izvršnog odbora NSBiH na kojoj je Ivaylo Petev izabran za novog selektzora Zmajeva, potpredsjednik Saveza Milorad Sofrenić je istakao da postoji mogućnost da Sergeju Barbarezu bude ponuđena funkcija tehničkog direktora reprezentacije.

No, sada se oglasio popularni Barba i objavom na Instagramu jasno poručio šta misli o tome, kao i o svemu ostalom što se vezalo za njegovo ime posljednjih sedmica.

“Ja sam u ovu situaciju sam ušao, jer sam pozvan bio, a ne zato što sam se nudio ili kandidovao (ponavljam se). Još jednom se pokazalo da stvari nisu čiste i da se radi o neozbiljnim ljudima i neozbiljnoj organizaciji (spominjanje moga imena i poslije izbora). Zato ne želim da se moje ime više povezuje sa NSBiH.

Htio sam pomoći i biti uz reprezentaciju u bilo kojem obliku, nije važno da li kao selektor, direktor ili nešto treće. Ali ne želim da se moje ime koristi u svrhe radi tuđih interesa!!! Reprezentaciju volim, uvijek sam joj na raspolaganju i nastavljam sanjati svoje snove, da sam dio nje, ali u neka bolja vremena, a ne dok se stvari ovako rade!!!”, napisao je Barbarez.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here