Autom se zabila u izlog prodavnice

Cijeli izlog trgovine je srušen, ali vlasnica se brzo snašla te je umjesto staklenih vrata koja su tamo bila postavljena stavila metalne obloge koje su privremeno rješenje dok majstori ne dođu i ne poprave učinjenu štetu

0
108

Blagajnica Ana radila je u srijedu svoju poslijepodnevnu smjenu u Rakitskoj ulici u Zagrebu kad se oko 17:30 u izlog trgovine svojim automobilom zabila vozačica.

U vozilu su bile dvije osobe, a još nije razjašnjeno zašto je došlo do nesreće.

Stajala sam svega nekoliko metara od izloga i slagala police. Odjednom sam čula udarac te sam se okrenula i vidjela auto u trgovini. Brzo smo prišli ljudima u vozilu da provjerimo je li sve u redu. U početku se nisam uplašila, ali me tek kasnije uhvatio strah kad je sve prošlo – rekla je zaposlenica Ana.

Kupci koji su tad bili u trgovini su na sreću bili na drugom kraju trgovine.

Vozačica koja se zabila u trgovinu je prije toga kod nas obavila svoju kupovinu, te je vjerojatno s parkinga krenula kući, a onda nisam sigurna što je pošlo po zlu. Pošto je bio mrak, nisam vidjela gdje je bila parkirana, a inače je ona naša redovna mušterija. Sasvim normalna i jednostavna gospođa – dodaje Ana.

Cijeli izlog trgovine je srušen, ali vlasnica se brzo snašla te je umjesto staklenih vrata koja su tamo bila postavljena stavila metalne obloge koje su privremeno rješenje dok majstori ne dođu i ne poprave učinjenu štetu.

Trgovina je dalje nastavila nesmetano s radom.

Bitno je samo da nitko nije ozlijeđen. Materijalna šteta se sredi to nije problem – dodale su zaposlenice trgovine.

Komšije su istrčale van kad su čuli glasan udarac te su brzo pozvali policiju.

Nastala je samo materijalna šteta na izlogu, ali i na autu gospođe koja je vozila.

Čula sam odjednom udarac odmah sam s prozora vidjela što se dogodilo. Prošla me jeza jer je izgledalo kao da ima ozlijeđenih, ali na sreću to nije bio slučaj – rekla je mještanka za 24sata.hr.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here