Priznanja najboljim uposlenicima Solane i Mlina i pekara Ljubače

U hotel Salis dodijeljene su novčane nagrade i priznanja najboljim uposlenicima ove dvije kompanije

Proteklog vikenda u najvećoj bh.prehrambenoj grupaciji, u čijem se sastavu nalaze Sprind, AS Jelah, Oaza, AC Food, Vispak, Klas, ZIM i druge uspješne kompanije, u organizaciji AS Holdinga, Solane Tuzla i Mlina i pekara Ljubače, održan je “Jubilej naših AS-ova”.

“Jubilej naših AS-ova” koji promoviše najbolje kompanije i uposlenike AS grupacije ovaj put je održan u Tuzli.

Solana d.d. Tuzla slavi 138 godina od osnivanja i jedna je od najstarijih uspješnih bosanskohercegovačkih kompanija. Mlin i pekara Ljubače su jedan od lidera u mlinskopekarskoj industriji u regiji Tuzla.

U ambijentu hotela Salis dodijeljene su novčane nagrade i priznanja najboljim uposlenicima ove dvije kompanije.

Na ovom dvodnevnom druženju promovišemo i odajemo priznanje kompanijama naše grupacije, slavimo njihove jubileje i uspjehe, a posebno me raduje da smo dodijelili nagrade najuspješnijim pojedincima”, naglasio je Rusmir Hrvić, predsjednik Uprave AS Holdinga.

Oko 200 uposlenika AS grupacije uživalo je u dvodnevnom edukativnom programu. Pored obilaska proizvodnih pogona Solane i jedinstvenog Muzeja solarstva u sklopu Solane, učesnici su obišli i Pannonicu, kompleks jezera, sojeničko naselje i geološku postavku muzeja u Tuzli.

Solana je uvijek bila rasadnik kadrova koji su uz nju postajali profesori, inovatori i društveno odgovorne osobe. Mi, u našoj Solani, veliki značaj dajemo povezivanju struke, nauke i iskustva. Samo tako možemo biti sigurni da ćemo ostvariti sve naše zacrtane ciljeve”, istakao je Bakir Smailagić, direktor Solana d.d. Tuzla.

Za vrijeme druženja prisutni su mogli degustirati pekarske proizvode Mlin i pekara Ljubače.

Drago mi je da smo na ovom uspješnom i edukativnom druženju, u najbolje timove kompanija AS grupacije uz priznanja i nagrade uvrstili i naše najvrijednije uposlenike”, istakao je Jasmin Sadadinović, direktor Mlina i pekara Ljubače.

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *