Eksplozija na benzinskoj pumpi u Tuzli

Kada se za to steknu uslovi, uviđaj će obaviti službenici Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Tuzla i inspektor protupožarne zaštite i zaštite na radu

Na pumpnu stanicu su odmah bile upućeni policija i vatrogasci (Foto: Tuzlainfo.ba)

U večernjim satima u unutrašnjosti jedne od prostorija benzinske pumpe Petrol u Tuzli došlo do manje eksplozije, najvjerovatnije usljed curenja plina, piše Tuzlainfo.ba.

Ovu informaciju potvrdila je glasnogovornica MUP-a TK Adnana Sprečić koja je navela da su tom prilikom je nastupila materijalna šteta većeg obima, dok nije bilo povrijeđenih osoba.

Na mjesto događaja je odmah upućena patrola Policijske stanice Centar te pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Tuzla. Mjesto događaja su osigurali policijski službenici, dok je plinske instalacije osigurala ovlaštena osoba. Očekuje se intervencija stručne osobe koja će izvršiti dodatni pregled plinskih instalacija benzinske pumpe”, dodala je ona.

Kada se za to steknu uslovi, uviđaj će obaviti službenici Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Tuzla i inspektor protupožarne zaštite i zaštite na radu.

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *