Kratki kurs pranja rublja, ono što morate znati

Ako zatim ovo razmatranje spojimo s činjenicom da su današnje žene uvijek vrlo zaposlenjasno je kako proizvođači perilica rublja sve više izlaze u susret njihovim potrebama. Brza pranja su vrlo korisna u tom smislu, a dobra je praksa odabrati model uređaja koji ima širok izbor izbora.

Eko program traje kraće i žene ga puno koriste

Sada sve Perilice rublja nude eko način rada i jedan brzi među njihovim programima pranja. Prvi traje od 3 do 5 sati, a brzi i manje od 30 minuta. Logično bi bilo misliti da kratki ciklus troši manje od ekološkog. Ali nije tako.

Eko programunatoč svom trajanju, omogućuje uštedu struje i vode u usporedbi s kratkim programom jer se stroj sporije zagrijava i obično podnosi niže temperature.

U prosjeku, ekološki program troši približno polovicu energije u odnosu na normalan ciklus pranja. S kratkim programom, međutim, potrebno je puno više vode u kraćem vremenu da bi se postigao isti rezultat. Žene vjeruju da je brzi program učinkovitiji zbog jednostavne činjenice da voda ostaje dulje u kontaktu s našom odjećom.

Otkrijmo glavne značajke kratkog ciklusa pranja u perilici rublja

Nema više perilice rublja na tržištu koji ne nudi funkciju ‘brzog pranja’.
Prošla su vremena kada su naše bake satima prale rublje, a prošla su i vremena kada su žene većinu vremena provodile kod kuće. To ipak nije sve.

Jednom je odjeća bila izrađena od pamuka ili lana. Danas, širenjem sintetičkih vlakana i svilene odjeće, više nije moguće izrađivati ​​velika opterećenja, već se ona dijele na različita pranja ovisno o tome što treba prati.
Ako zatim ovo razmatranje spojimo s činjenicom da su današnje žene uvijek vrlo zaposlenjasno je kako proizvođači perilica rublja sve više izlaze u susret njihovim potrebama.
Brza pranja su vrlo korisna u tom smislu, a dobra je praksa odabrati model uređaja koji ima širok izbor izbora.

Za štedjeti strujua samim time i novac, uvijek se preporučuje ECO način rada. Ova funkcionalnost, čak i ako traje dugo, čak i nekoliko sati, zapravo omogućuje velike uštede, dakle potpuna je suprotnost programu brzog ciklusa. EKO program, kako sama riječ ističe, jest definitivno učinkovitije a manje utjecajan energetski.

Prati na niskim temperaturama to se uvijek preporuča kako bi se izbjeglo oštećenje tkanina i kako bi se uštedjela električna energija. Visoke temperature se uglavnom koriste za uklanjanje tvrdokorne prljavštine ili za dezinfekciju posteljine ili kupaonskog pribora. Nadalje, također je važno izbor deterdženta i količinu koju koristite. Ako provodite kratke cikluse ili na niskim temperaturama, bolje je odlučiti se za tekući deterdžentina će se dobro otopiti.

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *