Novi igrač u rosteru Tuzla Cityja: Mihajlović iz Maldiva u Simin Han!

Najavljeno je da će tokom reprezentativne pauze ekipa dobiti novog trenera. Navodno se razgovara s više imena, iz BiH, Slovenije, Srbije i Hrvatske

(Stefan Mihajlović dolazi iz kluba Maziya s Maldiva, a u karijeri je igra za više sbijanskih prvoligaša – Foto: PR TC)

Ekipa Tuzla Cityja je danas predstavila novo pojačanje, a riječ je o Stefanu Mihajloviću.

“U ekipu Tuzla Citya stiglo je novo ime. Radi se o 29-godišnjem Stefanu Mihajloviću koji igra na poziciji napadača. Dolazi iz Maziya S&RC (Maldivi). U svojoj karjeri igrao je još za: Radnički Niš, Rad (Beograd), Vojvodinu (Novi Sad)”, objavljeno je na službenoj klupskoj stranici Tuzla Cityja.

Da li je pojačanje ili tek novo ime na popisu igrača kluba iz Simin Hana, tek će se vidjeti. Plavima predstoji grčevita borba za opstanak, pa je svaki iskusan igrač dobro došao. No, u rosteru kluba takvih je već dosta, ali dosadašnji učinak nije za pohvalu.

Zbog toga je nedavno s mjesta šefa struke odstupio Milenko Bošnjaković. Ekipu će sutra protiv Zvijezde 09 voditi njegovi dosadašnji pomoćnici, a najavljeno je da će tokom reprezentativne pauze ekipa dobiti novog trenera. Navodno se razgovara s više imena, iz BiH, Slovenije, Srbije i Hrvatske.

“Izuzetno sam uzbuđen zbog svog dolaska u FK Tuzla City. Ovo je za mene velika prilika i vjerujem da ćemo zajedno ostvariti uspjehe. Radujem se radu s ovom sjajnom ekipom i napornom pripremom za sezonu!” – izjavio je Mihajlović za klupsku stranicu.

Sa FK Tuzla Cityem potpisao je Mihajlović ugovor do kraja sezone. (TC)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *