Zlatan Nalić kandidat za trenera FK Slobode, Crnogorca nisu ni zvali!

Na Tušnju se već radi punom parom, a kako saznaje portal Sportske.ba, nova pojačanja Slobode trebali bi biti Abid Mujagić te Azir Muminović, obojica povratnici na Tušanj.

Azir Muminović je golman te je posljednji angažman imao u Rudaru iz Pljevlja. I on je povratnik u dres Slobode.

Na Tušnju će ostati i Said Husejinović, iskusni fudbaler, koji bi svojim iskustvom i znanjem trebao pomoći Slobodi da se vrati u najviši rang, a Saidov ostanak zasigurno će obradovati brojne navijače kluba.

Đto se tiče treneraskog kadra, još nema novosti o tome ko će ekipu voditi u Prvoj federalnoj ligi BiH. U medijima se nagađalo, pa je u jednom trenutku spominjan Gradimir Crnogorac, trener juniora i nekadašnji šef struke, potom bivši igrač Nusret Muslimpović, sada trener NK Gračanice, da bi naposljetku isplivalo ime bivšeeg trenera, Zlatana Nalića, koji je svojevremeno Tušanj napustio razočaran odnosom tadašnje uprave.

Niko me nije ni zvao na razgovor, te mogu samo reći da i dalje ostajem raditi s juniorima s kojima sam igrao u finalu Kupa BiH – rekao nam je Gradimir Crnogorac, koji se s porodicom odmara u Neumu. Razgovor s njim objavit ćemo kasnije.

Navodno je predsjednik UO Senad Mujkanović s Nalićem u pregovorima i očekuje se potvrda ili negacija ove vijesti. (sb, tl)

Podijeli

One comment

  1. kvazi filozof Nalic je idealno rješenje da dalju takmičarski dubiozu slobode.toplo preporučujem i pridruživanje fudbalske ublehe i Rakovica u tandem sa filozofom.to bi bio siguran put u drugu ligu akobogda.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *