Novalić: Ovo je politički progon, borba se nastavlja!

Premijer FBiH Fadil Novalić oglasio se nakon presude u predmetu “Respiratori”.

“Današnja odluka, donesena preglasavanjem predsjednika Sudskog vijeća Branka Perića, samo je nastavak političkog progona kojem sam izložen.

Ogroman pritisak javnosti i atmosfera linča prate ovaj proces od samog početka. Borba se nastavlja i uvjeren sam u konačnu pobjedu pravde. Ovo je samo prvo poluvrijeme.

Prvostepena odluka samo potvrđuje ono što smo od početka govorili – da se radi o političkom obračunu, čiji je ishod bio poznat, a ne pravičnom procesu”, napisao je Novalić.

Podijeli

2 0 komentara

  1. Dosta je i tebe bilo frljo ! Nego reci Vasviji kad bude dolazila u posjetu da uvijek ponese tecnog safuna….i ne boj se, kazu da boli samo prvi put :):):)

  2. ooooj crnolistašu frljavi¸fooodile, smraaaadu, ti koji si namjestio poslove kćeri, kome nikad nije dosta, koji si saučesnik za smrt hiljade ljudi, koji ne poštuješ Zakon o usklađivanju penzija veterana koji rade u OSBiH, želim da u drugostepenom postupku dobiješ max kaznu zatvora i da se tebi i tvojem okotu oduzme sva imovina….a isto želim i drugima u procesu, u kojem ste orobili ovaj narod

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *