Vukanoviću zbog nasilničkog ponašanja oduzet automobil

Okružno javno tužilaštvo u Trebinju tereti narodnog poslanika Nebojšu Vukanovića za krivično djelo “nasilničko ponašanje”, nakon što je lider liste Za pravdu i red parkirao automobil ispred glavnog ulaza u Gradsku upravu, čime je ugrozio bezbjednost pješaka.

Policijska stanica Trebinje zaprimila je danas, 2.februara u 11:10 sati prijavu iz Gradske uprave Grada Trebinja da je lice inicijala N.V. iz Trebinja parkiralo putnički automobil marke ‘Volvo’ na trotoar, ispred glavnog ulaza u Gradsku upravu, u Ulici Vuka Karadžića, čime je otežan ulazak strankama, te da je na taj način ugrožena i bezbjednost pješaka u navedenoj ulici”, saopšteno je iz PU Trebinje.

O događaju je obavješteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je navedeno kvalifikovalo kao krivično djelo “Nasilničko ponašanje” iz člana 362. Krivičnog zakonika Republike Srpske.

Gradska uprava Trebinje zatražila je asistenciju policije povodom incidenta koji se danas dogodio ispred Uprave kada je narodni poslanik Nebojša Vukanović parkirao automobil i blokirao ulaz u zgradu.

Policijski službenici su izvršili uviđaj na licu mjesta i tom prilikom su privremeno oduzeli putnički automobil, piše Srpskainfo.

Iz Gradske uprave su saopštili da, kako kažu, Vukanovićevo neprimjereno ponašanje više ne može da iznenadi bilo koga u Trebinju, ali da je “i ovog puta izabrao pogrešnu adresu za liječenje svojih frustracija i opsesije”.

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *