Misteriozna djevojka koju je Matej zvao: Normalno da se kajem

Potraga za nestalim Perišem traje već 20 dana, a novo svjetlo na istragu bacio je podatak da je Periš u noći kada je nestao u više navrata bio u kontaktu ili je pokušao ostvariti kontakt s prijateljicom iz Splita

Misteriozna Splićanka koju je Matej Periš posljednju kontaktirao u noći nestanka kaže da joj je žao što se nije javila na Matejev propušteni poziv koji je imala u 22.39 sati, kada ju je kobne noći nazvao iz kluba Gotik, piše Nova rs.

Potraga za nestalim Perišem traje već 20 dana, a novo svjetlo na istragu bacio je podatak da je Periš u noći kada je nestao u više navrata bio u kontaktu ili je pokušao ostvariti kontakt s prijateljicom iz Splita, koja je u isto vrijeme također bila u Begradu sa svojim društvom.

Periš je te noći, dok je s prijateljima bio na večeri u restoranu u Beton Hali, vidio na Instagramu da je i ona u Beogradu s prijateljima, te joj je poslao poruku, a potom ju je i zvao. Ona je policiji ispričala da nije čula Matejev poziv. U razgovoru za TV Prvu, rekla da joj je to “najveća muka od svega”, s obzirom na to da je posljednja osoba koju je Matej zvao prije nego je nestao.

– Normalno da se kajem, to mi je najveća muka od svega jer me možda zvao da mi kaže da dolazi u Beograd. Ja bih im rekla gdje da idu i što da rade, rekla je Splićanka kroz suze za TV Prvu.

Nakon što se pojavila informacija da je ona Matejev posljednji kontakt, mediji su objavili da je ugasila profile na društvenim mrežama i povukla se.

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *