Skandali na srbijanskoj estradi sjevale makaze, pjevač se tukao sa djevojkom…

Skandala na srpskoj estradnoj sceni nikad ne manjka, međutim, ponedeljak veče bio je za rubriku crne hronika.

Ivana Marinkovića izbola verenica makazama

Sve je krenulo od horora koji se desio na Novom Beogradu, nešto poslije 20 časova, kada je rijaliti učesnika Ivana Marinkovića, i bivšeg muža Goce Tržan, vjerenica napala makazama i izbola ga u predjelu ruke.

Fotografiju krvave ruke okačio je na društvene mreže odmah nakon nemilog događaja, prije nego što je odveden kod ljekara kako bi se ustanovile sve povrede, piše Blic.

Njegova vjerenica pokušala je da obmane javnost, rekavši za medije da ona i Marinković sjede u stanu i smiju se novinskim natpisima, međutim, nije računala da će mediji slikati krv ispred njihovog stana, ali i Ivana, koji je kolima hitne pomoći odvezen da sanira rane.

Tuča Darka Lazića i devojke Barbare

Nakon toga, pojavljuje se vijest da su se mladi pjevač Darko Lazić i njegova djevojka Barbara potukli nakon jednog slavlja povodom punoljetstva i da su se pred masom ljudi vukli, tukli i gurkali, a onda nasilje nastavili u svom automobilu.

Oboje su, kako navode izvori sa lica mjesta, bili pod dejstvom alkohola, što je stalna pojava kada su njih dvoje u pitanju.

Modelsica Nevena Adžemovic završila u bolnici

Iako se u medijima prvobitno pojavila informacija da Ivana Stamenkovic Sindi hospitalizovana, istina je da je njena sestra, Nevena Adžemović, sinoć oko 21 čas i 30 minuta primljena u bolnicu “Laza Lazarević”.

Naime, nekadašnja članica grupe “Models” je uz pratnju patrole odvezena u pomenutu bolnicu, a povod je bio nervno rastrojstvo. Njena majka zvala je Hitnu pomoć, koja je zvala policiju za asistenciju.

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *