U Sapni pronađeno beživotno tijelo, sumnja se na ubistvo

Sumnja se da je muškarac inicijala S.M. rođen 1977. godine ubijen zbog čega je slobode lišen muškarac inicijala E.A. koji je priveden radi kriminalističke obrade
u sapni pronadjeno bezivotno tijelo muskarca policija sumnja na ubistvo privedena jedna osoba
(Policijski službenici su operatvnim radnjama došli do saznanja da se radi o ubistvu – Foto: Ilustracija)

U porodičnoj kući u Sapni jučer je pronađeno beživotno tijelo muškarca inicijala S.M. čiju smrt je konstatovao dežurni ljekar Doma zdravlja Sapna. 

Sumnja se da je muškarac inicijala S.M. rođen 1977. godine ubijen zbog čega je slobode lišen muškarac inicijala E.A. koji je priveden radi kriminalističke obrade. 

”Preduzetim operativnim radnjama policijskih službenika, došlo se do saznanja da se radi o krivičnom djelu Ubistvo, te je zbog postojanja osnova sumnje da je počinio navedeno krivično djelo istog dana uhapšen E.A., rođen 1991.godine iz Sapne”, potvrđeno je iz MUP-a Tuzlanskog kantona. 

Uviđaj na mjestu događaja obavili su tužilac Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona i policijski službenici Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP-a Tuzlanskog kantona. Sve dalje istražne mjere i radnje poduzimaju se po nalogu postupajućeg tužioca.  (tl)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *