Danas obustava saobraćaja u tri ulice u Tuzli, evo gdje, ne nervirajte se!

Obustava saobraćaja i dijelu naselja Krojčica, Mosnik i Rudarska ulica
(Za vrijeme izvođenja radova će ulica biti zatvorena za sva kretanja i parkiranja motornih vozila – Foto: Ilustracija)

U tri ulice u Tuzli sutra počinju radovi na putnoj infrastrukturi zbog čega će doći do obustave saobraćaja.

Zbog izvođenja građevinskih radova na sanaciji putne infrastrukture u ulici Uzeira Meškovića Rame (Krojčica) u Tuzli, doći do potpune obustave saobraćaja koja će početi sutra i trajati do okončanja radova.

Također, zbog izvođenja građevinskih radova na sanaciji putne infrastrukture u mjesnoj zajednici Mosnik, od raskrsnice ulica 9. maja, Muftije efendije Kurta, Envera Šiljka, Donji Mosnik i Gornji Mosnik, pa do Vikaljske džamije ulicom Donji Mosnik, doći do potpune obustave saobraćaja.

Osim ovih, u ulici Rudarska, od broja 43 do broja 55, planirano je izvođenje građevinskih radova na sanaciji asfaltne površine, koja se nalazi uz stambeno poslovne objekte u navedenom dijelu ulice Rudarska u Tuzli. Za vrijeme izvođenja radova će predmetna površina biti zatvorena za sva kretanja i parkiranja motornih vozila.

”Mole se građani, učesnici u saobraćaju, da koriste alternativne putne pravce, a stanari navedenog dijela ulice, obuhvaćene potpunom obustavom saobraćaja, da do okončanja radova prilagode svoje kretanje vozilima, te poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju”, saopšteno je iz Službe za komunalne poslove Grada Tuzla. (GT)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *