Određena službena lica za 2. kolo Premijer lige BiH: Na Tušnju pravdu dijeli Dragan Petrović

Isti dan od 21 sat u Mostaru igraju Velež i Željezničar. Na centru je Haris Halkić iz Sanskog Mosta, a pomoćnici su mu Josip Čolić iz Kupresa i Tarik Mulasmajić iz Tešnja
fsbih odredio sudije za utakmice drugog kola premijer lige bih
(Duel između Slobode i Posušja sudit će Dragan Petrović (Foto: Ilustracija/TL)

U danima vikenda, kao i u ponedjeljak, igraju se susreti drugog kola Premijer lige naše zemlje.

Susret Igmana i Borca je odgođen, a program otvaraju u subotu, 10. augusta, fudbaleri Slobode i Posušja. Meč se igra od 18:45 sati, a glavni sudija će biti Dragan Petrović iz Banje Luke. Pomoćnici su mu Marko Perić iz Mostara i Emir Zahiragić iz Sarajeva.

Isti dan od 21 sat u Mostaru igraju Velež i Željezničar. Na centru je Haris Halkić iz Sanskog Mosta, a pomoćnici su mu Josip Čolić iz Kupresa i Tarik Mulasmajić iz Tešnja.

Četvrti sudija je debitant u Premijer ligi Armin Kukić iz Bugojna.

U nedjelju, 11. augusta, Radnik iz Bijeljine će dočekati Široki Brijeg. Glavni sudija tog meča je Sabrija Topalović iz Zenice. Pomagat će mu Davor Maksimović iz Doboja i Enes Đozić iz Sarajeva.

U Gabeli od 21 sat igraju NK GOŠK i HŠK Zrinjski. Na centru je Darko Gedžić iz Brčkog, a pomoćnici su mu Jure Musa iz Čitluka i Boris Dujmović iz Mostara.

Posljednji meč ovog kola u ponedjeljak igraju u Doboju od 17:30 sati Sloga i Sarajevo. Na centru je Frano Jelić iz Širokog Brijega. Pomoćnici su Nebojša Žugić iz Banje Luke i Amer Macić iz Mostara. Pogledajte službena lica za kompletno kolo. (tl)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *