Karakter vam zavisi i o tome u koje doba godine ste rođeni

Ako ste rođeni u proljeće volite nasmijati najbliže i često ih spašavate iz raznih nevolja. Vaš najjači adut je veliko srce
doba godine u kojem ste rodjeni ima uticaja na vas karakter
(Najači adut osoba rođenih u ljeto je snalažljivost – FOTO: Screenshot/Youtube – Fannikka's Muse)

Postoje određenja vjerovanja o tome da doba godine u kojem ste rođeni ima utjecaj na vaš karakter. Svako godišnje doba ima svoje kvalitete i nedostatke pa tako i vi imate adute koje je odredio kalendar.

Ljeto

Nezavisni ste i probleme rješavajte s lakoćom. Maštoviti ste, znate se opustiti i cijenite lijepe trenutke. Veseli ste i drugi vole vaše društvo, kao i vaš smisao za humor. Volite istinu i teško vam je lagati. Snalažljivi ste i to je vaš najjači adut.

Jesen

Ništa ne prepuštate slučaju pa ćete prije svake nove odluke sve dobro analizirati i isplanirati. Uvijek ste na oprezu te lako pročitate ljude. Posebno ako ne govore istinu. U razgovoru volite dubinski analizirati i volite reći sagovornicima šta vam je na umu, pa čak i ako nemate nešto lijepo za reći. Dajete dobre savjete i otvoreni ste, a vaš najjači adut je oštroumnost.

Zima

Rijetko kada ćete odbiti druge kada im je potrebna pomoć. Svoje voljene ne puštate lako i dajete se potpuno u odnose koji vam znače. Mnogi vas smatraju jako dobrim prijateljem i cijene vaš karakter. Pravi ste domaćin i svi vole dolaziti kod vas u goste. Najjači adut vam je darežljivost.

Proljeće

Lako sklapate prijateljstva, volite pomagati bližnjima i slušate svaku njihovu riječ. Volite nasmijati najbliže i često ih spašavate iz raznih nevolja. Vaš najjači adut je veliko srce. (tl)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *