U nesreći kod Prnjavora poginuo 25-godišnji motociklista

U nesreći su učestvovali putničko vozilo marke "Peugeot" kojim je upravljao Daradan Dejan, (1992) iz mjesta Donji Štrpci, Grad Prnjavor i motocikl marke "Honda" kojim je upravljao Manuel Zoran (1999) iz opštine Stanari, koji je prilikom saobraćajne nesreće poginuo
u saobracajnoj nesreci kod prnjavora poginuo motociklista
(Uviđaj su nakon nesreće obavili službenici PS Prnjavor – Foto: Ilustracija)

Na magistralnom putnom pravcu Prnjavor –Derventa, u mjestu Gornji Štrpci, Grad Prnjavor, sinoć se oko 20.50 sati dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula.

Kako je saoopćeno iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, u nesreći su učestvovali putničko vozilo marke “Peugeot” kojim je upravljao Daradan Dejan, (1992) iz mjesta Donji Štrpci, Grad Prnjavor i motocikl marke “Honda” kojim je upravljao Manuel Zoran (1999) iz opštine Stanari, koji je prilikom saobraćajne nesreće poginuo.

“Uviđaj na licu mjesta nezgode obavio je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Čekić Borislav, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Prnjavor. Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja na utvrđivanju okolnosti saobraćajne nezgode, a naložena je i obdukcija tijela smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS”, dodaje se u saopštenju. (tl)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *