U Bijeljini uhapšen osumnjičeni za prevoz ubice policajca u Srbiji

U Loznici je sinoć ubijen policajac Nikola Krsmanović (34), dok je njegov kolega Vjekoslav Ilić (50) teško ranjen, prilikom kontrole na punktu u Lipničkom Šoru "Mercedes" tutinske registracije, u kojem su se nalazile dvije osobe.
U Bijeljini uhapšen osumnjičeni za transport ubice policajca u Srbiji

(Foto: Screenshot)

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić potvrdio je da je u Bijeljini u saradnji sa policijom Republike Srpske uhapšena osoba čiji su inicijali Z.R. osumnjičeno da je transportovalo ubicu policajca od Preševa ka Loznici.

Takođe, uhapšena je kao pomagač i njegova supruga I.R. u Mladenovcu”, rekao je Dačić, saopštio je MUP Srbije.

U Loznici je sinoć ubijen policajac Nikola Krsmanović (34), dok je njegov kolega Vjekoslav Ilić (50) teško ranjen, prilikom kontrole na punktu u Lipničkom Šoru “Mercedes” tutinske registracije, u kojem su se nalazile dvije osobe.

Policija intenzivno traga za napadačem koji je prilikom izlaska iz vozila pucao iz pištolja, pogodivši Krsmanovića u grudi, a Ilića u rame, nakon čega je pobjegao.

Na licu mjesta policija je pronašla pasoš osumnjičenog izdat od privremenih institucija takozvanog Kosova na ime Hajziri Artan /33/ i njemačku ličnu kartu. (vb)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *