Šejla Zonić o kritikama: Nije mi jasno šta se meni tačno zamjera, o Ceci mislim sve najljepše

Rekla je da se pobjednički koncert neće realizovati, ali je pjevala među svojim sugrađanima i istakla da je ovo njihova zajednička pobjeda.
Sejla Zonic, pjevacica, intervju
(Šejla Zonić: Očekivala sam pobjedu – Foto: Ilustracija, Tuzlalive.ba)

Šejla Zonić, pobjednica ovogodišnje sezone Zvezda Granda, gostovala je u Ami G Showu, gdje je, između ostalog, govorila o kritikama na njen račun.

“Valjda je ljudima zanimljivo tako da prave frku. Meni nije jasno šta se meni tačno zamjera i da li se meni zamjera. Nisam pratila to do trenutka dok mi roditelji nisu postali tužni, onda sam se oglasila da novinari ubace malo humanosti u svoj posao”, kazala je.

Rekla je da se pobjednički koncert neće realizovati, ali je pjevala među svojim sugrađanima i istakla da je ovo njihova zajednička pobjeda. Na pitanje da li bi izabrala Cecu kao mentoricu, odgovorila je:

“Nismo ove godine birali mentore, ali ne znam da li bi bilo boljeg mentora od Cece. Stvarno smo se super pronašli i mislim sve najljepše o njoj.”

Između ostalog, priznala je da je očekivala pobjedu u ovom muzičkom takmičenju.

“Suprug i ja smo mnogo radili na društvenim mrežama i promociji i imalo je mnogo udjela u pobjedi. Naravno, nisam bila sigurna sto posto, ali sam donekle vjerovala u to”, ispričala je. (sb)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *