Osiguran TV prijenos meča Velež – Inter

Rođeni će u srijedu od 20 sati na Grbavici ugostiti ekipu Inter d'Escaldes iz Andore u prvom kolu kvalifikacija UEFA Konferencijske lige
(Velez je favorit u susretu s Interom – Foto: Arhiva)

Fudbaleri Veleža u srijedu će odigrati premijernu utakmicu u sezoni 2024/25.

Rođeni će u srijedu od 20 sati na Grbavici ugostiti ekipu Inter d'Escaldes iz Andore u prvom kolu kvalifikacija UEFA Konferencijske lige.

Mostarci su prošle sedmice pustili u prodaju ulaznice za ovaj meč, a nema sumnje da će navijači Veleža ispuniti tri tribine (Jug neće biti u funkciji). Ulaznice za sjevernu tribinu koštat će 20 KM, za Istok 25 KM, a za Zapad 30 KM.

Za one navijače koji ne uspiju kupiti “vrijedan komadić papira” dobra vijest je da će utakmica sa Grbavice biti emitovana u direktnom TV prijenosu.

Ljubitelji fudbala u našoj zemlji utakmicu će moći gledati na Arena Premium 1, a meč će se moći gledati i u Hrvatskoj, na Arena Sport 4.

Kao što je poznato u direktnom TV prijenosu bit će emitovani i ostali dueli naših predstavnika u Evropi. Meč Borac – Egnatia (srijeda od 21 sat) bit će emitovan na Arena 2 Premium, dok će duel Aktobe – Sarajevo (četvrtak od 17 sati) prenositi MYTV.

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *