U saobraćajnoj nesreći u Tuzli poginula djevojka (32)

U saobraćajnoj nesreći učestvovali su putničko motorno vozilo Nissan i motocikl Gilera
(Djevojka je preminula na mjestu nesreće – Foto: Ilustracija, arhiva)

Tridesetdvogodišnja djevojka smrtno je nastradała u saobraćajnoj nesreći koja se oko 18 sati dogodila u tuzlanskom naselju Solina, potvrđeno je iz Uprave policije MUP-a TK.

U saobraćajnoj nesreći su učestvovali jedno putničko vozilo i motocikl. Tom prilikom vozačica motocikla je smrtno stradala na licu mjesta, dok su vozač i saputnik u putničkom motornom vozilu zadobili lakše tjelesne povrede, te su otpušteni na kućno liječenje.

“Danas oko 18,00 sati u naselju Solina, grad Tuzla dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo Nissan i motocikl Gilera. U ovoj saobraćajnoj nezgodi smrtno je stradala 32-godišnjakinja koja je upravljala motociklom, a čiju smrt je na licu mjesta konstatovao ljekar Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla, dok su vozač putničkog motornog vozila  (1973) i njegova saputnica zadobili lake tjelesne povrede konstatovane od strane ljekara JZU UKC Tuzla. Uviđaj kojim rukovodi kantonalni tužilac je u toku, a isti vrše policijski službenici Policijske uprave Tuzla”, saopšteno je iz MUP-a TK.

Uviđaj na mjestu događaja vrše policijski službenici, a okolnosti nesreće će biti poznate nakon završenog uviđaja. (mup)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *