Tijana Dapčević otkrila nepoznati detalj o Tošetu Proeskom

Toše Proeski, koji je tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj sa samo 26 godina, ostavio je neizbrisiv trag u srcima porodice, prijatelja, kolega i fanova.

(Zanimljivi detalji koje je otkrila Tijana Dapčević-Foto: X )

Gostujući u jednoj emisiji, pjevačica Tijana Dapčević podijelila je emotivnu priču o svom tragično preminulom prijatelju i kolegi Tošetu Proeskom, otkrivši detalj koji javnost dosad nije znala.

Naime, Tijanin otac je prvi prepoznao Tošetov talent dok je svirao klarinet u muzičkoj školi kao srednjoškolac. Tijana je objasnila da je njen otac, čuvši Tošeta kako pjeva, odmah reagovao i uočio njegov izuzetan pjevački talent.

“Toše je bio izuzetan pjevač, ne klarinetista. Moj otac je to odmah prepoznao i rekao Tošetovom ocu da bi trebao pjevati. Tako je sve počelo i ostatak je istorija,” prisjetila se Tijana. Ona je također otkrila da je bila ljuta na Tošeta jer je odustao od akademije i krenuo putem estrade.

Toše Proeski, koji je tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj sa samo 26 godina, ostavio je neizbrisiv trag u srcima porodice, prijatelja, kolega i fanova. Njegov besprijekoran talent, nezaboravan glas i izuzetna dobrota i dalje žive kroz sjećanja onih koji su ga poznavali. Pjevači i njegovi najbliži i dalje pričaju o njemu, ne mireći se s gubitkom tako izuzetnog umjetnika. (sb)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *