Svečano useljen stambeni objekat '09’ na Ircu ‘Tehnograd Companyja’ (Foto/Video)

U novom objektu je 42 stambenih jedinica i moramo se pohvaliti da su sve prodane u kratkom vremenskom roku - istakla je Zukić

U prisustvu brojnih zvanica danas je na Ircu izvršeno svečano uručenje ključeva i useljenje u stambeni objekat '09’ tuzlanske građevinske kompanije ‘Tehnograd Company”.

Objekat se nalazi na lokaciji Irac – Kreka, preko puta Bingo City Centra, tačnije u Ul. Mitra Trifunovića Uče 11, i predstavlja reprezentativan stambeni objekat izgrađen po najvišim standardima.

Naša kompanija je s ponosom ispunila svoje obećanje da će izgraditi kvalitetne stanove čak i prije predviđenog roka, ističući se kao provjeren i siguran proizvođač na tržištu. Kroz pažljiv odabir materijala i predan rad, maksimalno smo se trudili da osiguramo kupcima da svaki novi dom bude udoban, siguran i funkcionalan – kazala je ovom prilikom Nermina Zukić iz Službe mamrketinga i obrade tržišta ‘Tehnograd Companyja’.

Istakla je zadovoljstvo urađenim poslom.

Naša kompanija je sigurno više od običnog prodavca. Posvećenost kupcu nam je prioritet, te naša stručnost koja nam omogućava da nađemo idealan stan za svakog našeg kupca. Danas je bitno kupiti stan, osigurati svoj novi dom, ali također je bitno kupiti kvalitetan stan. Naši kupci su još jednom pokazali da znaju igrati na sigurno i da biraju kvalitet. Ovom prilikom želim da čestitam našim stanarim na useljenu u novi dom, te na ovom velikom životnom koraku – rekla je Zukić.

U novi objekat je uloženo puno vremena i detalja u vanjsko uređenje.

Posadili smo preko stotinu sadnica, te sigurno da ćemo zajedno pratiti njiihov rast u narednim godinama. U ovom objektu smo ukupno izgradili 42 stambene jedinice i moramo se pohvaliti da su sve prodane u kratkom vremenskom roku – istakla je Zukić.

Presijecanjem vrpce na simboličan način su useljenje u novi stambeni objekat označili Ekrem Hukić, generalni direktor kompanije i Edis Avdić, tehnički direktor ‘Tehnograd Companyja”, nakon čega su vlasnicima novih stanova urućeni ključevi.

U ‘Tehnograd Companyju” posebno ističu da su, u okviru društveno odgovornog poslovanja i ekološke osviještenosti, veliku pažnju posvetili vanjskom uređenju stambenog objekta i nastojali dati svoj doprinos ekološkom unaprjeđenju okoline. (tl – Foto: Darko Zabuš, Video: NN)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *