Dirljiva reakcija dječaka na pjesmu Whitney Houston postala viralni hit

Jedan mališan je postao viralni hit na TikToku zahvaljujući svojoj emotivnoj reakciji na glas legendarne Whitney Houston.

(Kakva emocija mališana na legendarnu pjesmu- Screenshoot: Tik-Tok)

Jedan mališan je postao viralni hit na TikToku zahvaljujući svojoj emotivnoj reakciji na glas legendarne Whitney Houston. Snimak, koji je podijelio njegov otac Brandon Wayne, prikazuje dječaka potpuno očaranog izvedbom pjesme “I Will Always Love You” – jednog od najpoznatijih hitova prerano preminule muzičke dive.

Dok se Whitneyin glas prolama refrenom, dječak sjedi mirno, potpuno zadubljen u njen glas. U trenutku kada pjevačica započinje refren, mališan je vidno dirnut i pravi grimasu kao da će se rasplakati. “U redu je, bebo, nemoj plakati,” smiruje ga otac, dok se dječak smiješi s očima punim suza.

Ovaj emotivni trenutak raznježio je srca mnogih gledatelja. Video je prikupio preko 20 miliona pregleda i gotovo tri miliona lajkova na TikToku.

Reakcije na snimak nisu izostale, a komentari su preplavljeni ljubavlju i empatijom: “Muzika je zaista jezik ljubavi,” “Ovo je tako slatko, on je to zaista osjetio u svom srcu,” “Ovo je najljepša pjesma, ne brini mali, i ja sam plakala,” “Ništa ne dotiče ljude kao muzika,” samo su neki od 50.000 komentara.

Video, koji je postao viralan, pokazuje koliko snažno muzika može djelovati na ljude svih uzrasta, čak i na one najmanje. (nn)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *