Jedna osoba teško povrijeđena prilikom sudara automobila i traktora u Teočaku

U nezgodi je povrijeđen suvozač u automobilu marke “Škoda Fabia”, E.M. (1950) iz Teočaka, koji je zadobio teške tjelesne povrede konstatovane na Klinici za ortopediju UKC Tuzla
tesko povrijedjena jedna osoba prilikom saobracajne nesrece koja se dogodila u teocaku a doslo je do sudara traktora i automobila
Suvozač iz automobila je vozilom hitne pomoći prebačen u UKC Tuzla (Foto: Ilustracija/TL)

Jučer oko 08,25 sati, na regionalnom putu R 456-B, u mjestu Husejnovići, općina Teočak, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo putničko motorno vozilo marke “Škoda Fabia”, kojim je upravljao S.B. (1949) iz Atmačića, općina Ugljevik i radna mašina-traktor marke “Same”, kojim je upravljao A.K. (1978) iz Teočaka.

U nezgodi je povrijeđen suvozač u automobilu marke “Škoda Fabia”, E.M. (1950) iz Teočaka, koji je zadobio teške tjelesne povrede konstatovane na Klinici za ortopediju UKC Tuzla, gdje je zadržan na liječenju.

O saobraćajnoj nezgodi upoznat je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona, a potrebne radnje preduzeli su policijski službenici PS Teočak i OKP PU Kalesija. (tl)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *