Priveden čovjek koji je sa plinskom bocom spriječio deložaciju

Nakon započete asistencije, uz saglasnost postupajućeg sudije Osnovnog suda u Gradišci, donesena je odluka da se deložacija odlaže do daljnjeg
priveden muskarac koji je u gradiski prijetio da ce aktivirati plinsku bocu nakon sto je trebao biti deloziran iz stana
Muškarac je sa plinskom bocom izašao na balkon stana iz kojeg je trebao biti deložiran (Foto: ATV)

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, danas su lišili slobode lice Z. K. iz Gradiške, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se protiv lica Z. K. nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta dostavi izvještaj za počinjeno krivično djelo.

Naime, krivično djelo je počinjeno prilikom deložacije izvršenika Z. K. u ulici Milana Tepića, grad Gradiška, od strane Osnovnog suda u Gradišci.

Prethodno, policijski službenici Policijske uprave Gradiška su postupajući po naredbi Osnovnog suda Gradiška, pružili asistenciju istom, prilikom izvršenja deložacije izvršenika Z. K. u ulici Milana Tepića, grad Gradiška,navode iz policije.

Nakon započete asistencije, uz saglasnost postupajućeg sudije Osnovnog suda u Gradišci, donesena je odluka da se ista odlaže do daljnjeg.

Više detalja o drami u Gradišci možete pročitati OVDJE. (tl)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *