Vrijeme: Oblačno sa mogućom slabom kišom

0
271

Jutros je u našoj zemlji bilo oblačno vrijeme. Ponegdje u Bosni registrovana je i slaba kiša.

Temperature zraka u 08 sati: Bjelašnica 2 stupnja, Sokolac 8, Ivan Sedlo 9, Gradačac i Tuzla 10, Banja Luka, Bijeljina, Jajce, Sanski Most i Srebrenica 11, Bihać, Bugojno, Doboj, Prijedor, Sarajevo i Zenica 12, Drvar, Grude, Livno i Stolac 13, Široki Brijeg 14, Trebinje 15, Mostar i Neum 17 stupnjeva.

Danas se u našoj zemlji očekuje oblačno vrijeme. U jutarnjim satima ponegdje u Bosni je moguća slaba kiša. U ostatku dana padavine uglavnom u Hercegovini, zapadnim i djelimično u centralnim i istočnim područjima Bosne. Vjetar slab do umjeren, veći dio dana, sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna od 11 do 17, na jugu od 19 do 22 stupnja.

Opšta slika postepeno će se popravljati tokom dana. Nakon tmurnog jutra, u poslijepodnevnim satima mogući su povremeni sunčani intervali. Uz dosta svježine, temperature neće suviše oscilirati, a osjet sparine koji je bio izraženiji proteklih dana, neće predstavljati problem osjetljivim osobama. Moguće su reakcije na promjenu, pretežno u vidu glavobolje, dekoncentracije, lošijeg raspoloženja.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here