Vođa večerašnjeg programa skupa u Podgorici, Nebojša Šofranac poručuje da na mitingu biti 25.000 ljudi

0
195

Novinar Radio televizije Crne Gore Nebojša Šofranac najavio je da će u nedjelju od 19 sati vodim program na mitingu koji će se održati na Trgu nezavisnosti u Podgorici.

On je na svom Facebook profilu napisao da je najavljena “fenomenalna masovnost od preko 25 hiljada ljudi”.

– Patriotski i apsolutno nepartijski skup, samo me zanimalo je li zagarantovan red, pristojnost i prave poruke, jer ne želim da budem u nečemu što nije čisto i pošteno. Pošto se svi ideali poklapaju tu smo, može da ode u svijet jedna impresivna slika čak još bolja od one istorijske pred referendum, drugo crveno more, napisao je Šofranac.

Naveo je i da “imajmo u vidu da ne osporavamo rezultate izbora”.

-Štavise i zvanično ovo su prvi priznati izbori u našoj istoriji, do sad nisu priznali ni jedne, čak ni referendum sa 25% manje glasova (184000:230000), uprkos besmislenoj barijeri od 55%. Prikažimo najljepše lice Crne Gore, poručio je Šofranac.

U centru Podgorice večeras je počelo postavljanje bine za skup, a kao organizatori najavljene su “crnogorske patriotske organizacije”.

Ne navodi se nijedno ime niti konkretna organizacija koja stoji iza skupa.

Posto su me zvali da vodim sjutra vece sa bine program na velikom patriotskom mitingu, onda jednostavno moram rec nesto…

Julkaissut Nebojsa Sofranac Lauantaina 5. syyskuuta 2020

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here