Vjetar rušio stabla u Banjaluci, uništeno više automobila

0
611

Olujni vjetar srušio je drvo u banjalučkom naselju Kumsale, u ulici Braće Pišteljića te time popriječio put i uništio četiri auta sa većom materijalnom štetom i tri sa manjom, na parkingu “Vitaminke”.

Sve se to odigralo oko 13:30 časova.

Kako kažu očevici, autobus je prošao tim putem par minuta prije nezgode i na sreću nema povrijeđenih.

Miljan Milutinović, radnik “Vitaminke” kojem je uništeno auto, kaže da im je javio kolega sa portirnice da je palo drvo preko ulice i parkinga te oštetilo šest-sedam automobila.

“Došli smo na lice mjesta i vidjeli da je oštećeno šest-sedam automobila, sama slika sve govori. Autobus je prošao samo par sekundi prije nego što će drvo pasti, srećom niko nije povrijeđen”, rekao je Milutinović.

Snježana Pećanac, takođe radnica čije je auto uništeno, kaže da je radna koleginica kroz prozor vidjela da se drvo ruši i rekla da odemo provjeriti šta se desilo, te da su najvjerovatnije auta oštećena.

“Kad smo izašli, imali smo šta i vidjeti, čini mi se ukupno sedam automobila je baš sa velikim oštećenima, da ne kažem sa totalnom štetom”, rekla je Pećanac.

Radnici “Tamarisa” trenutno uklanjaju drvo sa ulice i parkinga, kako bi se saobraćaj ubrzo normalizovao.

Drvo palo i u banjalučkom naselju Borik

nevrijeme-bl-nn

U ulici Živojina Mišića u banjalučkom naselju Borik, takođe se obrušilo stablo, te palo na klupe i auto koje je tu bilo parkirano.

Na sreću, na ovom autu nije pričinjena materijalna šteta. (

N.N.)

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here