Video: Slonica mislila da se čovjek utapa, odmah mu pohitala u pomoć

0
230

Dirljiva snimka slonice koja je mislila da se čovjek utapa i odmah mu potrčala u pomoć postala je viralna na društvenim mrežama.

Snimka je nastala još prije dvije godine u parku prirode za slonove Chiang Mai u Tajlandu, a sad se ponovno širi društvenim mrežama. Objavljena je na Twitteru, gdje ju je pogledalo gotovo sedam milijuna ljudi, te na Facebooku, gdje je prikupila više od 18 milijuna pregleda.

“Srce mi plače. Beba slon mislila je da se utapa i potrčala ga je spasiti. Zaista ih ne zaslužujemo”, piše uz snimku na Twitteru.

Kham Lha je slonica koja je imala pet godina kad je snimka nastala, a spašena je iz cirkusa 2015. godine. Park je spasio više od 70 slonova, uglavnom hendikepiranih, starih, slijepih ili na neki način osakaćenih.

Darrick, suosnivač zaklade za spas slonova kojem je slonica potrčala u pomoć, kaže kako ih tretiraju s ljubavlju i nikad ih ne treniraju. Otkako je spasio Kham iz cirkusa, proveo je puno vremena s njom da je izliječi od mentalne traume koju je pretrpjela i pokazao joj ljubav koju zaslužuje. Brzo je razvila snažnu vezu s njim, zaštitila ga i prihvatila ga kao dio svojeg krda.

Kad god Derrick zove Kham Lha, ona odmah dolazi k njemu, što pokazuje i snimka ispod.

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here