Video/Glumici iz “Igre prijestolja” oteto dijete

0
155

Glumica Džozefin Gilijan koja je bila dio glumačke postave serije “Igra prijestolja” izjavila je da joj je socijalna služba u Izraelu oduzela dijete.

Džozefin, koja tumači lik prostitutke u seriji “Igra prijestolja”, u toku noći ostala je bez svoje osmomjesečne kćerke.

Naime, bebu je čuvala prijateljica jer je glumica posle porođaja morala redovno da se javlja psihologu zbog poslijeporođajne depresije. Po nalogu socijalne službe Džozefin je bila dužna da ide na terapije kako ne bi negativno uticala na njeno dijete. Sud je odlučio ipak da joj oduzme dijete jer je smatra nepogodnom majkom i beba je trenutno kod druge porodice.

Dok ne bude sljedeće saslušanje majke, ovo je konačna odluka suda.

Glijijan je objavila snimak na kojem žena u prisustvu dva muškarca odvodu njenu osmomjesečenu bebu.

“Ovo je uznemirujući momenat kad je izraelska socijalna služba kidnapovala moju bebu u pola jedan u nedjelju. Pretili su mi zatvorom ako im ne predam dijete. Moja porodica i ja smo slomljeni”, napisala je Džozefina.

Glumica je pokrenula “GoFoundMe” stranicu kako bi skupila novac da vrati svoju kćerku.

“Ja sam Džozefina Gilijan. Glumila sam u seriji ‘Igra prijestolja’ i trenutno nisam zaposlena. Prije tri noći moja kćerka je kidnapovana i predata drugoj porodici. Nije mi dozvoljeno da je viđam. Ne znam gdje je. Nisam uradila ništa loše, niti moji prijatelji koji su je čuvali dok sam išla na terapije”, napisala je glumica.

Džozefin Gilijan je porijeklom iz Velike Britanije, a preselila se u Izrael prošle godine kad je i rodila kćerku, prenosi Žena Blic.

https://twitter.com/i/status/1159252139975368704

 

 

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here