Velike gužve zbog radova u Rudarskoj ulici (Foto)

2
615

Na sjevernoj saobraćajnici u Tuzli u ulici Rudarska zbog izvođenja radova zabilježene su velike gužve, stoga je preporuka da izbjegavate ovaj dio puta.

Danas su na ovoj dionici započeli radovi na izgradnji usporivača brzine.

 

Fotografišući radove, od strane nervoznih vozača čuli smo dosta negodovanja na račun onih koji su radove naručili, ali i onih koji ih izvode, jer to rade u vremenu kada je najveća frekvencija vozila.

(foto: tl)

 

Download PDF

2 Komentari

  1. Niste ba dovoljno usporili ionako spor saobraćaj. Treba ležeći na svakih 5 metara, dabogda vas hitna vozila sporo do bolnice . Pokvarili ste Južnu magistralu semaforima kod Merkatora i Omege, a sada kvarite i Sjevernu magistralu zbog neke stoke koja hoće s brda da se uključi a da ne čeka izlazak na glavni put. Da mi je samo znati ima li u zakonu koliko se smije i gdje se smije stavljati ležeći jer je ovo prevršilo svaku mjeru. Pored toka, ako usporavate nas vozače, onda stavite i policajca pa da kažnjava stoku koja ne prelazi na pješačkom, nego onako kako ko misli da treba, pogotovo na toj dionici na kojoj i stavljate sada ležeći……. ma odvratni ste mi dabogda vas pješke nosili do bolnice, jer će brže biti nego autom ići.

    • Vala baš Damire, ovo rade totalne neznalice, jer da znaju riješili bi semafore i opštu situaciju u gradskom saobraćaju. Fuj Imamoviću, hebli te ovakvi savjetnici. Majmuni jedni!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here