Vaša pisma: Bitno je da “gazda” ne uprlja cipele od stana do auta (Foto)

2
944

Dobili smo pismo sugrađanina koji ukazuje na neravnom jerno trošenje novca za puteve. Dok ponegdje rupe u cesti mjesecima čekaju na saniranje, neki dijelovi Tuzle se umivaju i kad postoje “preća posla”.

U pismu naš sugrađanin, čiji identitet je poznat Redakciji, navodi:

“Dok su prilazni putevi gradu u očajnome stanju i sve je veći broj udarnih rupa, a posebno na putevima prema Kiseljaku i sličnima, gradske vlasti se na to  neobaziru i takvo stanje im ne predstavlja nikakav problem.

Jer, iz priloženih fotografija se vidi da im je bitno da gradonačelnik Jasmin Imamović ne uprlja cipele dok iz stana dodje do službenoga vozila.

Zato je glavno radilište u gradu, i nema zastoja, na dijelu parkinga ispred ulaza u njegovu zgradu na Brčanskoj Malti. Sve mora biti asfaltirano i bez najmanje neravnine.

Za prilazne puteve gradu sa svih strana, a i mnoge u samom gradu, neka se pobrine neko drugi”. (tl, ih)

Download PDF

2 Komentari

  1. crveni i zeleni debelokošci imaju sigurne glasove u “svojim” periferijama pa se Prvi komunalac “Grada TZ” (sic!) J.I. i ne mora truditi za siurne glasove.

  2. Dosadilo majmunu blato iz islamovca pa vozac muku muci da kolima dodje pred sam ulaz u zgradu jer mu je mrsko preci 20 metara pjeske do ceste

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here