Užas u Foči: Mladića uvukli u kombi, udarali ga i grizli

0
659

Devetnaestogodišnji Fočak M.B. prijavio je trojicu sugrađana da su ga uvukli u kombi, a zatim dva sata maltretirali, te da je tokom ovog napada povrijeđen.

Da su nad njim trenirali strogoću, kako Nezavisne nezvanično saznaju, prijavio je dvadesetčetvorogodišnjeg Nikolu Vasiljevića, te dvije godine mlađe Gorana Miletića i Momčila Danilovića.

Devetnaestogodišnjak je naveo da se tortura odigrala pod okriljem noći, i to 20. januara, te da je počela u 1.30, a da je okončana u 3.30.

“Naveo je da su ga, protiv njegove volje, uveli u kombi folksvagen, kojim je upravljao D.M., te prema njemu bili nasilni, i maltretirali ga, ali i da su mu nanijeli povrede”, saopšteno je iz fočanske policije.

Mladom Fočaku je, kako se saznaje, potom ukazana ljekarska pomoć u fočanskoj bolnici, a ljekari su utvrdili da ima više ugriza.

“Jedan od trojice mladića je osumnjičen da je tog mladića ugrizao i za uho”, pojašnjava izvor “Nezavisnih” blizak policiji.

Policija utvrđuje motive ove nesvakidašnje prijave.

“Policajci su brzim i efikasnim radom na terenu pronašli i uhapsili osumnjičene, nakon čega su oni bili na krim-obradi”, navodi se u saopštenju iz PU Foča.

Uhapšeni trojac je poslije ispitivanja pušten. Protiv njih slijedi podnošenje izvještaja tužilaštvu.

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here