Usred bijela dana u Beogradu raznesen član klana Luke Bojovića

0
583

Oko 13 sati u Beogradu likvidiran je 45-godišnji Siniša Milić, član klana srpskog mafijaša Luke Bojovića, točnije član kriminalne skupine Filipa Koraća koji je Bojovićev suradnik.

Kako javlja Telegraf, u njegov je džip vjerojatno postavljena bomba koja je ciljala baš vozačevu stranu auta jer je taj dio raznesen.

Kako su im ispričali svjedoci, vozač je nakon eksplozije vrištao zarobljen u autu dok nije preminuo pred njihovim očima.

Milić je 2015. godine uhićen pod sumnjom da je planirao napad na Aleksandra Vučića. Rođen je 1973. godine u Šekovićima u Bosni i Hercegovini, ali već više od 20 godina živi na relaciji Beograd – Podgorica – Bar.

Do 2009. godine bio je pripadnik specijalnih antiterorističkih jedinica, prvo Republike Srpske, a potom i Republike Srbije. Prema pisanju Telegrafa, od 2010. godine službeno je zaposlen u podgoričkoj agenciji za osobno osiguranje “Conccot”, dok je u policiji Crne Gore označen kao jedan od najistaknutijih članova barsko-budvanskog kriminalnog klana, kojem je radno mjesto u privatnoj agenciji samo paravan za mutne radnje.(ip,tl)

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here