Uhapšen stariji brat Nikole Jokića jer je davio ženu u Denveru

0
192

Stariji brat srbijanskog NBA košarkaša Nikole Jokića – Strahinja, priveden je u Denveru zbog osnovane sumnje da je napao, gurnuo i davio jednu ženu, pišu srbijanski mediji.

Denver Post je objavio kako je Strahinja Jokić ženu napao u svom apartmanu nakon što je ona u jednom trenutku željela napustiti taj prostor, a on je, prenose srbijanski mediji, grubo zadržavao i spriječio da ode.

Nakon što je još uvijek nepoznata žena shvatila u kakvoj je situaciji, izašla je na balkon i dozivala pomoć, nakon čega je stariji brat NBA košarkaša uhvatio i počeo daviti, govoreći joj da će je gušiti sve dok ne zaspi.

Stariji Jokić je spriječio ženu da telefonom pozove policiju, ali ipak nije uspio spriječiti da preko kompjutera pošalje poruku jednom od prijatelja koji je ubrzo pozvao policiju, a nakon što su stigli na lice mjesta uhapsili su starijeg brata jednog od najboljih NBA igrača.

“Kancelarija okružnog tužioca u Denveru prihvatila je optužbe za ovaj napad” izjavila je portparolka denverskog tužilaštva. (Klix)

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here