U dvije nesreće poginuli djevojka i tri muškarca

0
1799

Nešto prije pet sati jutros tri su osobe poginule u prometnoj nesreći u mjestu Košute u blizini Sinja.

PU splitsko-dalmatinska potvrdila je da je došlo do sudara triju vozila na državnoj cesti. Očevid je još uvijek u tijeku i utvrđuju se okolnosti nesreće. Sudarila su se dva motocikla s teretnim vozilom.

08.07.2017., Kosute – Policijski ocevid na mjestu prometne nesrece u kojoj su poginule tri osobe kada su se sudarila dva motocikla i kamion. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Sva trojica motociklista sa sinjskog su područja

Kako doznajemo, sva trojica poginulih motociklista sa sinjskog su područja. 38-godišnjak je vozio motocikl BMW, a s njim je bio i 26-godišnjak.

Na cesti Trilj – Brnaze prešao je u lijevi kolnički trak i naletio na Renault Master koji je naišao iz suprotnog smjera. Nakon prvog sudara naletio je i na motocikl Kawasaki kojim je upravljao 50-godišnjak.

Motociklisti su sletjeli s kolnika, a BMW se zabio u stablo i zapalio.

Poginula 20-godišnjakinja kod Sinja

U prometnoj nesreći na predjelu Kukuzovac kraj Sinja, oko pola sata iza ponoći, poginula je 20-godišnja vozačica Citroena Saxo iz Splita. 20-godišnja suvozačica u kritičnom je stanju prebačena u splitsku bolnicu.

Sudarile su se s Ford Focusom kojim je upravljao 21-godišnji vozač iz Sinja koji je zatražio liječničku pomoć, no njegov život nije u opasnosti.

Kako neslužbeno doznajemo, vozač Forda prešao je na suprotni kolnički trak te se sudario s Citroenom koji je naišao iz suprotnog smjera. Citroen je nakon sudara sletio s ceste i prevrnuo se na bok.

Zbog ove je nesreće državna cesta D1 zatvorena za sav promet.

Promet se odvija obilazno. Za sav je promet zatvorena cesta Brnaze – Trilj. Hrvatski autoklub javlja kako je zbog prometne nesreće zatvorena državna cesta DC60 kod mjesta Košute. Obilazak je Sinj – Han – Otok – Trilj – Split i Split – Bisko – Trilj.(ip,tl)

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here