U Beču: Šest dana, šest muzeja, šest eura

0
512

Da bi privukli publiku koju sport posebno ne interesuje, bečki Muzej istorije umetnosti i Bečki turizam planiraju da pred početak Svetskog prvenstva u fudbalu 2018. pokrenu specijalnu akciju na instagramu u vidu ponude „Viennamuseumsixpack“.

Ponuda obuhvata šest muzeja za koje će cijena ulaznica pojedinačno iznositi šest eura.

Inače, uobičajena cijena ulaznica iznosi od 9 do 20 eura.

Ljubitelji muzeja će, uz odgovarajući kod, određenog dana na blagajni moći da podignu povoljnije ulaznice, i to za Muzej istorije umetnosti (11. 06.), Dvorsko skladište lovačke opreme i oružja (12. 06.), Carsku riznicu (13. 06.), Pozorišni muzej (14. 06.), Svetski muzej (15. 06.) i Carski muzej voznog parka Habsburgovaca (16. 06.).

Uz ulaznicu od šest eura dobija se popust na kupovinu godišnje karte za Muzej istorije umjetnosti u visini od šest eura.

Odgovarajući kod zainteresovani dobijaju tokom trajanja akcije svakog dana na instagram-profilu: @kunsthistorischesmuseum i @viennatouristboard. Sa dobijenim kodom se tokom akcijske nedjelje može dobiti i popust od šest posto na sve proizvode u novootvorenoj prodavnici u dvorcu Hofburg, objavljeno je na internetskim stranicama Predstavništva Grada Beča u Beogradu. (f)

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here